Over

Ik ben Conz, bij de burgerlijke stand beter bekend als Constantijn Van Cauwenberge. Ik ben geboren in Ukkel in 1977 en wou al van kleinsaf striptekenaar worden. Na mijn studies aan de Sint-Lukas Hogeschool in Brussel en een reeks publicaties in de stripmagazines Demo en Ink, debuteerde ik in 2004 met het bekroonde album Toen ik nog Baas van de Wereld was, een verzameling semi-autobiografische verhalen over mijn kindertijd.

De daaropvolgende jaren werkte ik aan de ambitieuze trilogie De Tweede Kus, die in 2011 een franse vertaling kreeg en tussenin tekende ik als stadstekenaar van Turnhout de comic De Slag om Turnhout. In 2009 verscheen ook de kleuterstrip Wat zie je in de zee?. In 2013 leverde ik ook een bijdrage aan het eerste compilatiealbum van Bruss. Brussels in Shorts.

Momenteel werk ik aan Tegenwijzerzin, een strip over een tijdreiziger en schrijf ik scenario’s voor andere tekenaars.

Naast het maken van strips, illustraties en cartoons geef ik ook les aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Mechelen en toer ik door heel het land voor het geven van workshops. Nadat ik haast heel mijn leven in Leuven heb doorgebracht, woon ik sinds 2005 met mijn gezin in Oostende.

Voor Workshops, cartoon- of illustratieopdrachten kan je me bereiken via mail of telefoon:

conz2001@yahoo.com

+32.494.37.54.37

LLConz 01a

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s